Competentie-ontwikkeling Teamleiders Palet

Klik hier voor het volledige interview over de Competentie-ontwikkeling Teamleiders “Palet Schilderwerken”.

Team Palet Schilderwerken klaar voor horror-winter 2016-2017

De winter van 2016-2017 staat voor de deur en wat ons betreft wordt het nu echt eens die veelbeloofde horror-winter. Team Palet Schilderwerken is er klaar voor.
Het team heeft afgelopen zomer een metamorfose ondergaan, maar wat is gebleven is het stijlvolle zwarte-blauwe schaatspak. Het team bestaat dit jaar uit Elma de Vries, Ineke Dedden, Imke Vormeer en Nicky van Leeuwen.
teampalet
Elma is dit seizoen nieuw bij het team. Eén van de ervaren rijdsters uit het peloton die de wedstrijd kan lezen. Elma heeft in het marathonschaatsen, langebaanschaatsen en skeeleren bijna alles gewonnen wat er maar te winnen valt. Toch is er voor haar ook nog die ene droom, De Elfstedentocht.
Vaste waarde bij Team Palet Schilderwerken is Imke. Tempobeul bij uitstek. Heeft afgelopen seizoenen veelvuldig het vuile werk op geknapt, maar was ook dicht bij haar eerste overwinning in een landelijke marathon. Dit seizoen honger naar die overwinning!
Youngster bij het team is Nicky. Zij is net als Elma overgekomen van de MKbasics formatie. Vorig seizoen voor het eerst volledig op het marathonschaatsen gericht en op haar eigen thuisbaan Haarlem voor het eerst een rondje pakken. Dat is iets wat ze komend seizoen vaker wil doen en vooral veel leren, en met Elma als ploeggenoot heeft ze een uitstekende leermeester.
Ineke begint aan het vierde seizoen bij Palet Schilderwerken. Ineke pakte afgelopen seizoen diverse podiumplekken en won op schitterende wijze de finale wedstrijd in Alkmaar. Je bent zo sterk als je laatste wedstrijd……Op naar Amsterdam. (meer…)

Schaatsteam Palet Schilderwerken 2015-2016

Komende winter zal er opnieuw een spetterend schaatsteam voor Palet Schilderwerken aan de start staan in het landelijke marathonpeloton.
Team Palet Schilderwerken heeft kleur bekent waardoor er dit jaar in een stoer zwart pak met blauwe strepen van snelheid gestart zal worden.
(meer…)